Online zenehallgatás

2014. január 08. 14:22 - blackmoon

Isteni műszak (2013)





Isteni műszak (2013)



Magyar dráma / vígjáték

Szereplők:
» András Ötvös
» Roland Rába
» Tamás Keresztes
» Sándor Zsótér
» Csaba Czene

Rendező:
» Márk Bodzsár
Író:
» Márk Bodzsár

Milán (Ötvös András) a félig horvát, félig magyar srác a horvát seregből dezertálva 1992-ben, a délszláv háború második évében szökik át Jugoszláviából Magyarországra, és mint korábbi orvostanhallgató, a budapesti mentőknél szerez magának munkát. Két állandó társa Kis Tamás (Keresztes Tamás), a mentőautó sofőrje és Fék doktor (Rába Roland), a háromfős éjszakai rohammentő csapat főnöke. A lelkes és lelkiismeretes ápolófiút hideg zuhanyként éri, mikor kiderül, hogy társai válogatnak a betegek között. Miközben életeket mentenek meg, időnként hagyják meghalni az időseket és a gyógyíthatatlan betegségben szenvedőket, sőt még az is előfordul, hogy siettetik a halálukat. Milán számára kiderül, hogy a mentőautó hátuljában zajló illegális eutanáziáknak van üzleti oldala is. A pénzre neki is szüksége van, mert ki akarja szabadítani a szarajevói ostromgyűrűben rekedt bosnyák menyasszonyát, ezért alkut köt társaival. A bűnbe és a borzalmakba fokozatosan sodródik bele. Úgy válik gyakorlott mentőssé, és éli át az életmentés euforikus pillanatait, hogy közben a halál számtalan arcát is megismeri. 




Hajnövesztés, fogyás, izomnövelés, férfiasság fokozása, pattanások kezelése, mellnövesztés, méregtelenítés, fogfehérítés, zsírégetés táplálék-kiegészítő kapszulákkal, gyorsan, látványos eredményekkel! Online megrendelés, házhoz szállítás, pénz visszatérítési garancia! Információk, megrendelés, árak:  http://gyorsfogyastablettaval.blogspot.hu/


FILM MEGTEKINTÉSE


Előzetes:




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineradiostations.blog.hu/api/trackback/id/tr3912000572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Online zenehallgatás
süti beállítások módosítása