Online zenehallgatás

2013. január 25. 14:51 - blackmoon

Most jó (2012) Now Is Good



Most jó (2012) Now Is Good

Szinkronizált online film | DVD Rip


Kategóriák: Dráma
Játékidő: 103 perc

Rendező:
 Ol Parker
Író:
 Ol Parker

Szereplők:
 Dakota Fanning
 Kaya Scodelario
 Olivia Williams
 Rose Leslie
 Jeremy Irvine
 Paddy Considine
 Franz Drameh
 Tom Kane


Tessa (Dakota Fanning) leukémiás. Vele tényleg meg fog történni az, amitől szinte mindenki retteg: rövidesen meg fog halni. Csakhogy Tessa 16 éves, és mindössze néhány hónapja marad arra, amire az egészségeseknek egy egész élet adatik. A halálos betegség nyomasztó tudata, a végeláthatatlan orvosi vizsgálatok borzasztó hangulata és a gyógyszerek okozta rosszullétek ellen a lány egy tervet fundál ki: készít egy amolyan "tíz-dolog-amit-megteszek-mielőtt-meghalok" listát. Az első helyen szüzességének elvesztése áll. Mivel Tessát minden szabály alól felmenti betegsége, fenntartások nélkül kezdi el a pontok megvalósítását, megélését. Eközben érzései és kapcsolatai a családjával és a barátaival hitetlenül elmélyülnek. Tessa rájön: nem könnyű megszerezni azt amire vágyunk, s hogy néha a legváratlanabb dolgok válhatnak a legfontosabbá.

Join free account, start trading now!
1000 $ FREE demo account, $10 minimum deposit + bonus, Deals from $1

Film lejátszása:


Trailer:

Join free account, start trading now!
1000 $ FREE demo account, $10 minimum deposit + bonus, Deals from $1

Értesülj azonnal a frissítésekről! Lájkold Facebook oldalunkat!


Ha tetszett a film kérjük támogasd a munkánkat és nyomj lent egy lájk gombot! Köszönjük!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineradiostations.blog.hu/api/trackback/id/tr7112000766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen 2013.06.30. 11:54:35

Ez valami elképesztően csodálatos film... 22 éves pasiként azt mondom, hogy egyszerre nézhetetlen!:)
Miért??
Az első félórában már-már a sírás kerülget, a második fél órában a filmre figyelek és minden pillanatát élvezem azon felül, hogy elgondolkodom a saját életemen is, a harmadik felvonásban pedig várom a fejleményt, de úgy, hogy egy pillanatra sem néztem rá, hogy hányadik percnél járunk, csak visz és visz és visz magával a film!
Én speciel 15-öt adnék a 10-es skálán a filmre, s nem csak azért, mert az első barátnőm gyógyíthatatlan beteg és érzem is a helyzetet, hanem azért, mert egy -magamfajta felfogású- érző embernek, olyan szintű hatást ad, belemélyül, a napja szebb, a hónapja emlékezetes, az élete pedig mássá változthat!:)
Véleményem szerint, aki a filmben nem a szexet, a bulit, a kihívást és a poénokat látja, hanem a dolgok mélyére is lát... nyert! Nyert egy olyan filmet, amit sosem felejt el szerintem!
Aki viszont belelát ennek a mondanivalójába... no arra mondom én, hogy ember és köszönöm Istenem, hogy ismerhetem!:)
További szép napot...mindenkinek és ne feledjétek, hogy az idő a pillanatok sokasága, s előbb utóbb el is illan, figyelni, érezni és látni kell őket!:)
N. András voltam!:)
Online zenehallgatás
süti beállítások módosítása