Online zenehallgatás

2014. január 07. 18:04 - blackmoon

Hangya boy (2006) The Ant Bully





Hangya boy (2006)

The Ant Bully



Szinkronizált Animációs vígjáték

Rendező:
» John A. Davis
Író:
» John A. Davis
» John Nickle

A tízéves Lucas nemrég költözött új városba a családjával, és még nincsenek barátai. Ráadásul rászáll a szomszéd srác, egy erõszakos, kiállhatatlan kölyök, és pokollá teszi az életét. Az elkeseredett Lucas minden sérelemért a kertjükben serénykedõ hangyákon áll bosszút. Az elszánt kis teremtményeknek azonban kezd elegük lenni ebbõl. A nagy hatalmú hangyamágus, Zoc varázsitalt kotyvaszt, melynek egyetlen cseppjétõl Lucas hangyányi méretűre zsugorodik, és bekerül a bolyba. Kemény próbatétel vár rá: a szabadságát csak akkor nyerheti vissza, ha a közösség hasznos tagjává válik. 


Szeretne könnyen és gyorsan életmódváltás nélkül megszabadulni kilóitól? Segítünk! Tekintse meg kínálatunkat, étrend-kiegészítő tablettáinkat! Fogfehérítés, hajnövesztés, mellnövesztés műtét nélkül,   méregtelenítés, narancsbőr, pattanások kezelése, potencia növelés egyszerűen!




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineradiostations.blog.hu/api/trackback/id/tr2412000574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Online zenehallgatás
süti beállítások módosítása